Образование

[Јавна дискусија] – Ќе те пратам кај психологот!

[Јавна дискусија] – Ќе те пратам кај психологот!

➡Кец, неоправдан, расправија? “Оди кај психологот❗” ➡“Викни ги родителите или ќе те пратам кај психологот❗” ➡“Сите предизвици можат да се …

Повеќе...

Билтен за активностите на проектот PYLE

Билтен за активностите на проектот PYLE

Автономно вработување, трансформативно и еманципаторно учење се социолошки поими кои во Македонија и регионот не се многу обработувани, а потребни …

Повеќе...

United World Colleges UWC Online Application: 2020

United World Colleges UWC Online Application: 2020

Welcome to the UWC Online Application process – Entry 2020 Thank you for your interest in making an application to UWC. …

Повеќе...

OPEN DAY – University of Ljubljana

OPEN DAY – University of Ljubljana

If you are looking for an international high-quality Master programme in the field of finance, management, marketing human resources etc., …

Повеќе...

[ПОВИК] Обуки за животни вештини

[ПОВИК] Обуки за животни вештини

Си завршил/а средно или имаш „тазе” диплома од факс? Кои животни вештини ги имаш стекнато преку твоето образование? Знаеш ли …

Повеќе...

Human Rights Defenders School in Perast, Montenegro

Human Rights Defenders School in Perast, Montenegro

CALL FOR PARTICIPANTS Civil Rights Defenders invites human rights defenders, activists and students to apply for the Human Rights Defenders …

Повеќе...

Page 1 of 1512345»10...Last »