All Posts Tagged Tag: ‘учесници’

Повик за учество на работилница во рамки на  проектот UPFRONT

Повик за учество на работилница во рамки на проектот UPFRONT

Проeктот “UPFRONT“, кој има за цел да ги едуцира младите како да препознаат родова нееднаквост и социјална деградација на жените …

Повеќе...

[OPEN CALL] BRAIN DRAIN REGIONAL HACKATHON AND CONFERENCE

[OPEN CALL] BRAIN DRAIN REGIONAL HACKATHON AND CONFERENCE

BRAIN DRAIN REGIONAL HACKATHON AND CONFERENCE Ohrid 11th – 13th May 2018 Skopje, 14th May 2018 OPEN CALL FOR APPLICATIONS To all those …

Повеќе...

[CALL FOR PARTICIPANTS ON FOCUS GROUPS] – MENTAL HEALTH MATTERS!

[CALL FOR PARTICIPANTS ON FOCUS GROUPS] – MENTAL HEALTH MATTERS!

The project “Mental Health Matters” supported by USAID’s Civic Engagement Project as part of the LEAD MK Fellowship program (second …

Повеќе...

“Mојата заедница- инклузивна заедница” – Повик за пријавување на учесници

“Mојата заедница- инклузивна заедница” – Повик за пријавување на учесници

Проектот “Mојата заедница- инклузивна заедница” ги повикува и охрабрува младите лица од Полошкиот Регион на возраст од 16-26 години да …

Повеќе...