All Posts Tagged Tag: ‘млади’

Прашалник  „Креирање политики на локално ниво“

Прашалник „Креирање политики на локално ниво“

Политичката академија за социјална демократија е во процес на креирање на документ за јавни политики на тема „Креирање политики на …

Повеќе...

Отворен повик за доделување грантови – “Seeds for Integration”

Отворен повик за доделување грантови – “Seeds for Integration”

The Organising Bureau of European School Student Unions (OBESSU) започнува со имплементација на програмата „Семе за интеграцијата“, насочена кој интеграцијата …

Повеќе...

Приклучи се на „Гоу Грин – Биди Зелен“

Приклучи се на „Гоу Грин – Биди Зелен“

Сите млади од 15 до 29 години кои сакаат да научат повеќе и да придонесат за помалку отпад, намалено аерозагадување, …

Повеќе...

CALL FOR NOMINATIONS (CFN) # CEP-YCEA-02 	 YOUTH CIVIC ENGAGEMENT AWARD

CALL FOR NOMINATIONS (CFN) # CEP-YCEA-02 YOUTH CIVIC ENGAGEMENT AWARD

Send your nomination no later than April 5, 2018! USAID’s Civic Engagement Project (CEP) invites individuals, organizations, institutions, media,   businesses …

Повеќе...

Повик за 4 учесници на тренинг курс во Јункос, Шпанија

Повик за 4 учесници на тренинг курс во Јункос, Шпанија

ЦМА Крик објавува повик за 4 учесници за тренинг курс. Што: Тренинг курс “I Lend You My Shoes” Кога: 21-27 …

Повеќе...

Повик за учество на годишна обука за врснички едукатор(к)и

Повик за учество на годишна обука за врснички едукатор(к)и

Во рамки на својата програма за неформално сеопфатно сексуално образование (ССО), ХЕРА објавува повик за врснички едукатор(к)и. Сите учесници кои ќе ја …

Повеќе...

Какво образование им е потребно на младите во Битола?

Какво образование им е потребно на младите во Битола?

Британскиот совет, во соработка со Националниот младински совет на Македонија спроведува програма за обука на млади „Активни граѓани“, која го …

Повеќе...

Повик за млади истражувачи во областите млади, образование, социјални и политички прашања

Повик за млади истражувачи во областите млади, образование, социјални и политички прашања

Младински образовен форум (МОФ) отвора повик за млади истражувачи во склоп на Проектот за образовни центри за советување и алумни …

Повеќе...

Бесплатни обуки за млади

Бесплатни обуки за млади

Имате можност да се вклучите во бесплатните обуки наменети за млади, невработени лица до 29 години, кои се спроведуваат преку …

Повеќе...