All Posts Tagged Tag: ‘агенција за вработување’

Бесплатни обуки за млади

Бесплатни обуки за млади

Имате можност да се вклучите во бесплатните обуки наменети за млади, невработени лица до 29 години, кои се спроведуваат преку …

Повеќе...