Симулација на Европски политики

Симулација на Европски политики

Повикот за македонски учесници е отворен!🔊🔊

22-26 Април во Скопје, Македонија!🇲🇰

Аплицирајте за улогата на Министер во Советот на ЕУ/Пратеник во Европскиот Парламент/Новинар!🇪🇺

ПАРТИЦИПАЦИЈА: 1 500 МКД

Обезбеден ручек во текот на настанот!

Обезбедена вечера, со вклучена традиционална музика!

Танцова вечер во позната танцова школа! 💃🕺

Аплицирајте на линкот: 📍 bit.ly/meuskopje2020 Рок на аплицирање среда 01.04.2020.

Share this:

Leave a Reply