Uncategorized

Танцов театар Скопје – Онлајн претстави

Танцов театар Скопје – Онлајн претстави

Танцовиот театар информира дека од денеска со почеток во 18:30 часот, ќе започне со бесплатно премиерно емитување на претстави во …

Повеќе...

Онлајн платформа ГЕО-ЧАС

Онлајн платформа ГЕО-ЧАС

Со цел да ги ублажат последиците што ќе ги претрпи образовниот процес во оваа учебна година, членовите на РГД „ГЕОСФЕРА“-Битола, …

Повеќе...

[Бесплатна он-лајн сесија] Користење на дигитални алатки во образованието

[Бесплатна он-лајн сесија] Користење на дигитални алатки во образованието

Технологијата, мобилните телефони и компјутерите можат да бидат пречка во образование или огромна можност, зависи како гледаме во нив. Ние …

Повеќе...

Вклучи се во WALKIIE

Вклучи се во WALKIIE

На младинскиот предизвик “Генерација без граници” 2019, поддржан од Фондација на Телеком, Уницеф и Сојузот на извидници на Македонија, а …

Повеќе...

Пресвети ТроЈца – Академска сцена ФДУ

Пресвети ТроЈца – Академска сцена ФДУ

На слава не се кани, на слава се доаѓа. На нашата куќна слава ќе ги славиме светите писанија на блажените …

Повеќе...

Симулација на Европски политики

Симулација на Европски политики

Повикот за македонски учесници е отворен!🔊🔊 22-26 Април во Скопје, Македонија!🇲🇰 Аплицирајте за улогата на Министер во Советот на ЕУ/Пратеник …

Повеќе...

Панел дискусија: Како полесно до виза за волонтери од Европски Солидарен Корпус?

Панел дискусија: Како полесно до виза за волонтери од Европски Солидарен Корпус?

ЦМА Крик организира панел дискусија на тема: Како полесно до виза за волонтери од Европски Солидарен Корпус? Панел дискусијата ќе …

Повеќе...

Конкурс за учество во ТВ шоу „Нови Херои“

Конкурс за учество во ТВ шоу „Нови Херои“

Отворен повик до сите млади на возраст од 14 до 18 години од Република Северна Македонија. Пријавете се на конкурсот …

Повеќе...

Прашалник за млади – Доброволен национален преглед

Прашалник за млади – Доброволен национален преглед

Младинската мрежа Y-PEER, во соработка со Владата на Република Северна Македонија, и со поддршка на Фондот за население на Обединетите …

Повеќе...

Rails Girls 2020 – IT работилници

Rails Girls 2020 – IT работилници

Супер вест за сите девојки кои сакаат да почнат со програмирање! Rails Girls работилницата по трет пат се организира во …

Повеќе...

Page 1 of 212»