Author Archive for: ‘LEAD’

[Бесплатна он-лајн сесија] Користење на дигитални алатки во образованието

[Бесплатна он-лајн сесија] Користење на дигитални алатки во образованието

Технологијата, мобилните телефони и компјутерите можат да бидат пречка во образование или огромна можност, зависи како гледаме во нив. Ние …

Повеќе...