Author Archive for: ‘КРИК’

Вклучи се во WALKIIE

Вклучи се во WALKIIE

На младинскиот предизвик “Генерација без граници” 2019, поддржан од Фондација на Телеком, Уницеф и Сојузот на извидници на Македонија, а …

Повеќе...

Панел дискусија: Како полесно до виза за волонтери од Европски Солидарен Корпус?

Панел дискусија: Како полесно до виза за волонтери од Европски Солидарен Корпус?

ЦМА Крик организира панел дискусија на тема: Како полесно до виза за волонтери од Европски Солидарен Корпус? Панел дискусијата ќе …

Повеќе...