Author Archive for: ‘mladi.mk’

Танцов театар Скопје – Онлајн претстави

Танцов театар Скопје – Онлајн претстави

Танцовиот театар информира дека од денеска со почеток во 18:30 часот, ќе започне со бесплатно премиерно емитување на претстави во …

Повеќе...

Онлајн платформа ГЕО-ЧАС

Онлајн платформа ГЕО-ЧАС

Со цел да ги ублажат последиците што ќе ги претрпи образовниот процес во оваа учебна година, членовите на РГД „ГЕОСФЕРА“-Битола, …

Повеќе...

Пресвети ТроЈца – Академска сцена ФДУ

Пресвети ТроЈца – Академска сцена ФДУ

На слава не се кани, на слава се доаѓа. На нашата куќна слава ќе ги славиме светите писанија на блажените …

Повеќе...

Симулација на Европски политики

Симулација на Европски политики

Повикот за македонски учесници е отворен!🔊🔊 22-26 Април во Скопје, Македонија!🇲🇰 Аплицирајте за улогата на Министер во Советот на ЕУ/Пратеник …

Повеќе...

Конкурс за учество во ТВ шоу „Нови Херои“

Конкурс за учество во ТВ шоу „Нови Херои“

Отворен повик до сите млади на возраст од 14 до 18 години од Република Северна Македонија. Пријавете се на конкурсот …

Повеќе...

Прашалник за млади – Доброволен национален преглед

Прашалник за млади – Доброволен национален преглед

Младинската мрежа Y-PEER, во соработка со Владата на Република Северна Македонија, и со поддршка на Фондот за население на Обединетите …

Повеќе...

Rails Girls 2020 – IT работилници

Rails Girls 2020 – IT работилници

Супер вест за сите девојки кои сакаат да почнат со програмирање! Rails Girls работилницата по трет пат се организира во …

Повеќе...

Повик за меѓународна младинска размена во Чешка

Повик за меѓународна младинска размена во Чешка

Тема на размената: Hormone World (Хормонски свет) Опис на проектот: Како и многу други работи, нашите навики во исхраната се …

Повеќе...