Monthly Archive for: ‘4 days ago’

Танцов театар Скопје – Онлајн претстави

Танцов театар Скопје – Онлајн претстави

Танцовиот театар информира дека од денеска со почеток во 18:30 часот, ќе започне со бесплатно премиерно емитување на претстави во …

Повеќе...

Онлајн платформа ГЕО-ЧАС

Онлајн платформа ГЕО-ЧАС

Со цел да ги ублажат последиците што ќе ги претрпи образовниот процес во оваа учебна година, членовите на РГД „ГЕОСФЕРА“-Битола, …

Повеќе...

[Бесплатна он-лајн сесија] Користење на дигитални алатки во образованието

[Бесплатна он-лајн сесија] Користење на дигитални алатки во образованието

Технологијата, мобилните телефони и компјутерите можат да бидат пречка во образование или огромна можност, зависи како гледаме во нив. Ние …

Повеќе...

Вклучи се во WALKIIE

Вклучи се во WALKIIE

На младинскиот предизвик “Генерација без граници” 2019, поддржан од Фондација на Телеком, Уницеф и Сојузот на извидници на Македонија, а …

Повеќе...

Пресвети ТроЈца – Академска сцена ФДУ

Пресвети ТроЈца – Академска сцена ФДУ

На слава не се кани, на слава се доаѓа. На нашата куќна слава ќе ги славиме светите писанија на блажените …

Повеќе...

Симулација на Европски политики

Симулација на Европски политики

Повикот за македонски учесници е отворен!🔊🔊 22-26 Април во Скопје, Македонија!🇲🇰 Аплицирајте за улогата на Министер во Советот на ЕУ/Пратеник …

Повеќе...

Панел дискусија: Како полесно до виза за волонтери од Европски Солидарен Корпус?

Панел дискусија: Како полесно до виза за волонтери од Европски Солидарен Корпус?

ЦМА Крик организира панел дискусија на тема: Како полесно до виза за волонтери од Европски Солидарен Корпус? Панел дискусијата ќе …

Повеќе...