Monthly Archive for: ‘4 weeks ago’

Конкурс за учество во ТВ шоу „Нови Херои“

Конкурс за учество во ТВ шоу „Нови Херои“

Отворен повик до сите млади на возраст од 14 до 18 години од Република Северна Македонија. Пријавете се на конкурсот …

Повеќе...

Прашалник за млади – Доброволен национален преглед

Прашалник за млади – Доброволен национален преглед

Младинската мрежа Y-PEER, во соработка со Владата на Република Северна Македонија, и со поддршка на Фондот за население на Обединетите …

Повеќе...

Rails Girls 2020 – IT работилници

Rails Girls 2020 – IT работилници

Супер вест за сите девојки кои сакаат да почнат со програмирање! Rails Girls работилницата по трет пат се организира во …

Повеќе...

Повик за меѓународна младинска размена во Чешка

Повик за меѓународна младинска размена во Чешка

Тема на размената: Hormone World (Хормонски свет) Опис на проектот: Како и многу други работи, нашите навики во исхраната се …

Повеќе...