Monthly Archive for: ‘2 months ago’

Повик за EСК волонтер во Романија

Повик за EСК волонтер во Романија

Младите можат објавуваат повик за Европски солидарен корпус (ЕСК) волонтер во Констанца, Романија. Домаќин организацијата ADAPTO- Здружение за еднаквост на …

Повеќе...