Прашалник за утврдување на степенот на информираност кај гласачкото тело во однос на основните ставки врзани за процесот и начинот на гласање

Прашалник за утврдување на степенот на информираност кај гласачкото тело во однос на основните ставки врзани за процесот и начинот на гласање

Democracy Lab во моментов развива кампања за едукација на гласачите во однос на претстојниот референдум во нашата земја. Прашалникот би ви одзел отприлика 50-60 секунди кои за нас би биле од големо значење. Ви благодариме однапред за вашите искрени одговори.

Share this:

Leave a Reply