Повик за волонтери на Skopje Youth Summit

Повик за волонтери на Skopje Youth Summit

Skopje Youth Summit ќе се одржува од 03 декември до 05 декември во Младински Културен Центар и ќе учествуваат околу 200 млади активисти за човекови права, претставници од граѓанскиот сектор и млади политичари од целиот Западен Балкан. Целта е низ приказ на различно политичко учество и градење на мир во регионот младите да се запознаат меѓусебно.

Што треба да поседуваш?

  • Да бидеш помеѓу 18 и 35 години.
  • Да си со место на живеење во некоја од земјите на Западен Балкан.
  • Добро познавање на Англиски јазик за да може да се земе активно учество во активностите.
  • Да поседуваш голем ентузијазам.
  • Насмевки
Обврски:
  • Координација на гости.
  • Логистичка поддршка

Апликацијата за учесници можете да ја најдете на следниот ЛИНК. 

Среќно!

Share this:

Leave a Reply