ИСТРАЖУВАЊЕ ЗА ПОТРЕБИТЕ ОД ОПШТОКОРИСНА И ВОЛОНТЕРСКА РАБОТА ВО ЗАЕДНИЦАТА

ИСТРАЖУВАЊЕ ЗА ПОТРЕБИТЕ ОД ОПШТОКОРИСНА И ВОЛОНТЕРСКА РАБОТА ВО ЗАЕДНИЦАТА

Почитувани студенти,

Национален младински совет на Македонија – НМСМ / NYCM / KRNM и MASIT ICT Chamber of Commerce, спроведуваат прашалник наменет за утврдување на потребата од општокорисна и волонтерска работа. За одговарање на прашањата ќе ви бидат потребни околу 10 минути. Вашето мислење е од исклучителна важност за резултатите од истражувањето.

Однапред Ви благодариме, https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc5MjW2i0akO6F7_…/viewform…    

Share this:

Leave a Reply