Волонтерство

Повик за EСК волонтер во Романија

Повик за EСК волонтер во Романија

Младите можат објавуваат повик за Европски солидарен корпус (ЕСК) волонтер во Констанца, Романија. Домаќин организацијата ADAPTO- Здружение за еднаквост на …

Повеќе...

Call for a short term EVS project for 2 months for period of 15th January – 13th March 2020

Call for a short term EVS project for 2 months for period of 15th January – 13th March 2020

What: European Voluntary Service – EVS When: 15th January – 13th March 2020 Where: Mersin, Turkey Host organization: Akdeniz Üçüncü Göz Eğitim ve …

Повеќе...

Erasmus+international voluntary activities in Zavod Manipura, Slovenia

Erasmus+international voluntary activities in Zavod Manipura, Slovenia

Call for an EVS volunteer for a short term project for 2 months in Slovenia What: European Voluntary Service When: …

Повеќе...

Повик за волонтери на Skopje Youth Summit

Повик за волонтери на Skopje Youth Summit

Skopje Youth Summit ќе се одржува од 03 декември до 05 декември во Младински Културен Центар и ќе учествуваат околу …

Повеќе...

Повик за ЕСК волонтери во Бугарија

Повик за ЕСК волонтери во Бугарија

Младите можат објавуваат повик за Европски солидарен корпус (ЕСК) волонтери во Велико Тарново, Бугарија. Во последниве години, организацијата домаќин работи …

Повеќе...

Call for participants – Youth Exchange “Youth is Tolerance”

Call for participants – Youth Exchange “Youth is Tolerance”

CYA Krik issues a call for 6 participants and one group leader for a youth exchange in Vidin, Bulgaria. Aim …

Повеќе...

Page 1 of 2312345»1020...Last »