UWC Macedonia – Повик за апликации

UWC Macedonia – Повик за апликации

United World Colleges ве поканува да аплицирате за да поминете две години на еден од 17-те Светски Обединети Колеџи. Процесот за аплицирање е отворен!

Моментално си во втора или трета година средно образование? И сакаш да поминеш две незаборавни години на еден од 17-те Светски Обединети Колеџи ширум светот? Тогаш аплицирај на https://uwc.fluidreview.com најдоцна до 1 Декември! Упатството за аплицирање е достапно на https://goo.gl/AECxww.

Share this:

Leave a Reply