[LEAD] Crowdfunding работилница на Станица Студентска 5.0

[LEAD] Crowdfunding работилница на Станица Студентска 5.0

Crowdfunding работилница 25 април 2017 Станица Студентска 5.0 13:00–17:00 часот Public Room

Сакаш да дознаеш повеќе за една од најбрзо растечките индустрии за финансирање на проекти и идеи? Пријави се на работилницата за CROWDFUNDING организирана од LEAD. Што е CROWDFUNDING? Какви платформи постојат? Како да развиеш идеја? Како да ја пласираш идејата на CROWDFUNDING платформите? Насоки и совети за успешна CROWDFUNDING кампања Работилницата е наменета за оние кои сѐ уште се немаат запознаено со концептот, но и за оние кои имаат идеја и сакаат да слушнат совети за нејзино реализирање. Работилницата се организира во рамки на настанот Станица Студентска 5.0 кој го организира Младински образовен форум со поддршка на програмата Цивика Мобилитас
Локација:
Public Room
Како да аплицирате:
https://www.facebook.com/events/1171862406256424/?acontext=action_history[surfacepagemechanismpage_upcoming_events_cardextra_data[]]has_sourcetrue

Share this:

Leave a Reply