Зелена Академија

Зелена Академија

Би сакале да ве информираме и да ве поканиме да бидете дел од програмата и новата генерација на Зелена Академија во за прв пат во нашата земја!

Пријавете се и бидете дел од првата генерација на академијата во која се нудат многу можности и едукација, како и исксуства од страна на експерти надвор од нашата земја, која ќе се одвива преку цела година во 5 викенди во неколку градови во низ нашата земја.

Сите трошоци за време на програмата се покриени.

Програмата е специјално креирана за обучување и поддршка на заинтересирани ученици од било која сфера, особено важно за маргинилизираните групи со цел да се обучат и да стекнат искуство во различни области. (учесници до 31 год.)

За учество во академијата можете да се пријавите на следниот линк.

Повеќе информации за програмата можете да пронајдете на следниот линк.

 

Share this:

Leave a Reply