Young Professionals Speed Networking

Young Professionals Speed Networking

По четири забавни, неформални настани, младите професионалци на AmCham ќе се забавуваат и за време на зимските денови. Продолжувајќи го концептот на брзо вмрежување, AmCham  нуди можност да се запознаете со сите присутни во една средина без притисок и да научите повеќе за компаниите и професионалците кои се дел од AmCham семејството.

Настани за вмрежување се одличен начин да ги проширите вашите контакти, да се запознаете со потенцијални клиенти и партнери. Дополнително, DJ Lans ќе биде задолжен за забавата со некои ретки disco gems.

Без разлика дали сте млади или млади во срцето, дојдете забавувајте се и изградете трајни врски.

Ве молиме регистрирајте се на communication@amcham.com.mk до Јануари 20.

  • Кога: Вторник, Јануари 22, 17:00 часот
  • Каде: Амбрела Бар

Настанот е достапен на следниот линк.

Share this:

Leave a Reply