Итен повик за учесници за Youth Exchange во Данска !

Итен повик за учесници за Youth Exchange во Данска !

 🔎Тема: “Human Library: Human Rights Education in Practice”

📍 Место: Fuglebjerg, Denmark

📅 Датум: 01 до 09 Јули 2019

⏰ Краен рок за аплицирање: 01 Јуни

Сите трошоци се покриени од Еразмус+ програмата.

📩За пријавување пополнете го овој апликационен формулар 

👉За дополнителни информации прочитајте го INFO PACK на линкот или контактирајте на nextgeneration.contact@gmail.com

Share this:

Leave a Reply