Инфо сесии за повик за доделување на мали грантови во рамки на проектот WeB4YES

Инфо сесии за повик за доделување на мали грантови во рамки на проектот WeB4YES

Со цел да одговориме на сите ваши прашања во врска со отворениот повик за доделување на мали грантови во рамки на проектот WeB4YES – Western Balkan Civil Society for Youth Employment Support, Националниот младински совет на Македонија организира 2 инфо сесии за промовирање на повикот.

Распоредот на планираните инфо сесии е следниот:

  • 22 мај, Битола, палата Х. Милениум во 11:00ч
  • 23 мај, Скопје, ЕУ Инфо Центар во 10:30ч

Пријавувањето на инфо сесиите може да го направите на следниот линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWcUA7T3UE9ywy13R_wyU82-XpJeJDprfusjsAM_JmUP_hlw/viewform

Сите прашања што можеби ги имате, на англиски јазик може да ги испратите на емаил адресата: web4yes@bos.rs

Повеќе за повикот можете да прочитате тука: http://www.nms.org.mk/mk/otvoren-povik-za-dodeluvanje-na-mali-grantovi-vo-ramkite-na-proektot-na-web4yes/

Share this:

Leave a Reply