GREEN LOVE – ЕКО ЗАБАВА

GREEN LOVE – ЕКО ЗАБАВА

Кога последен пат засади дрво? 🤔🌳

А кога последен пат беше на добра журка? 💃🕺🍻

————————————————————

Вака се роди идејата за GREEN LOVE журка која е иницијатива на повеќе млади луѓе, кои сакаат да придонесат повеќе кон заштита на животната средина.

————————————————————

Приклучи се и ти кон нашата идеа и биди дел од ЕКО забавата, а сите собрани средства ќе ги искористиме за купување садници со различни типови на мали дрвца.


На 23 Ноември во Центарот за култура во Ѓорче Петров со почеток од 20 часот до 4 часот наутро дојди да шириме GREEN LOVE.

Со секоја карта директно учествуваш во создавање на шумата на GREEN LOVE.

Најдоброто време за садење дрво било пред 20 години. Следно најдобро време е ВЕДНАШ!!!

LINE UP:

DJ Brick

Branchez

Alan Ford

C2

Карта на врата симболични 100 денaри.

Spread the Green Love 💚🌳🍃🌿🌲🌵🌱

Share this:

Leave a Reply