Едукативна средба – „Зошто Закон за млади во Р.М.?“

Едукативна средба – „Зошто Закон за млади во Р.М.?“

Почитувани млади! Научете! Придонесете!

За да научите зошто е потребен Закон за млади во Р. Македонија, како и да придонесете како млад човек со тоа што мислите дека потребно за младите, ве покануваме да дојдете на едукативната работилница „Зошто Закон за млади во Р.М.?“, која ќе се одржи на 18.10.2018 година, во Канцеларија на млади на Општина Центар во Скопје со почеток во 11 часот.

Вашите препораки ќе бидат земени предвид при креирањето на нацрт текстот на Законот за млади во Р.М.

Пријавете се до 17.10.2018 година, 12 часот на овој линк.

Ве очекуваме!

Share this:

Leave a Reply