5 слободни места на Младински Лидерски Камп (Young Men’s Leadership Project)!

5 слободни места на Младински Лидерски Камп (Young Men’s Leadership Project)!

Ве известуваме дека поради откажување на дел од средношколците, се ослободија 5 места на Младинскиот Лидерски Камп (Young Men’s Leadership Project) наменет за средношколци од целата држава. Кампот е во американски стил и е во соработка со Мировниот Корпус. Се состои од разни едукативни предавања, активности на отворено и кампување.
Проследете го овој последен повик за пријава и споделете го до средношколци кои не се информирале навремено, да имаат едно незаборавно летно искуство!
Повеќе објаснувања за кампот може да најдете тука, а фотографиите од минатогодишниот камп може да ги погледнете тука.

Share this:

Leave a Reply