5 години Национален младински совет на Македонија

5 години Национален младински совет на Македонија

#ОваВреме2013 беше основан Националниот младински совет на Македонија, од група млади ентузијасти со визија за независен, автономен и инклузивен младински сектор кој ги претставува младите во Македонија.

Во чест на тоа, ве каниме да ни се придружите во прославувањето на 5те години од основањето на Националниот младински совет на Македонија. Ќе бидеме среќни ако заедно одбележиме 5 години посветена работа кон исполнување на визијата на НМСМ!

Ве очекуваме на 11 јули (среда) во 17:00 часот во Цреша Бар.

Share this:

Leave a Reply