Настани

„ДА ЈА ПРЕТВОРИМЕ БИТОЛА ВО НАЈУБАВА НОВОГОДИШНА БАЈКА‘‘ НОВОГОДИШЕН ХУМАНИТАРЕН БАЗАР

„ДА ЈА ПРЕТВОРИМЕ БИТОЛА ВО НАЈУБАВА НОВОГОДИШНА БАЈКА‘‘ НОВОГОДИШЕН ХУМАНИТАРЕН БАЗАР

,,ДА ЈА ПРЕТВОРИМЕ БИТОЛА ВО НАЈУБАВА НОВОГОДИШНА БАЈКА‘‘ НОВОГОДИШЕН ХУМАНИТАРЕН БАЗАР во организација на Здружение ,,Златно Перо‘‘-Битола и Хотел Епинал …

Повеќе...

Проекција на студентски филмови

Проекција на студентски филмови

Овој четврток ги гледаме филмовите на студентите кои се дел од филмските оддели на Факултетот за драмски уметности – Скопје. …

Повеќе...

Перформанс: Ј А С Н Е М А

Перформанс: Ј А С Н Е М А

Со големо задоволство ве каниме да ги проследите третата и четвртата изведба на перформансот „Ј А С Н Е М …

Повеќе...

СИМПОЗИУМ ЗА РАЗМИСЛУВАЊЕ ЗА ИДНИНАТА ОД ПЕРСПЕКТИВА НА ТРУДОТ

СИМПОЗИУМ ЗА РАЗМИСЛУВАЊЕ ЗА ИДНИНАТА ОД ПЕРСПЕКТИВА НА ТРУДОТ

Прекаријатното во капиталистичката култура – Дали да продолжиме да живееме вака? СИМПОЗИУМ ЗА РАЗМИСЛУВАЊЕ ЗА ИДНИНАТА ОД ПЕРСПЕКТИВА НА ТРУДОТ …

Повеќе...

GREEN LOVE – ЕКО ЗАБАВА

GREEN LOVE – ЕКО ЗАБАВА

Кога последен пат засади дрво? 🤔🌳 А кога последен пат беше на добра журка? 💃🕺🍻 ———————————————————— Вака се роди идејата …

Повеќе...

Конференција: Нееднаквости во здравјето и правата на ЛГБТ младите

Конференција: Нееднаквости во здравјето и правата на ЛГБТ младите

Коалицијата МАРГИНИ Скопје има за чест да ве покани на конференцијата “Нееднаквости во здравјето и правата на ЛГБТ младите во …

Повеќе...

Page 1 of 6112345»102030...Last »