Конкурси

Отворен повик за учесници во #CaptureKumanovo

Отворен повик за учесници во #CaptureKumanovo

Dear young people of Kumanovo, Are you interested in photography and have amazing camera skills and talent? You care about …

Повеќе...

[Повик за учесници] Програма за младински локален активизам во Кочани Младински локални иницијативи

[Повик за учесници] Програма за младински локален активизам во Кочани Младински локални иницијативи

Како млад човек од Кочани, дали можеш да ги идентификуваш потребите на твоите врсници во општината? Потребна ти е мотивација …

Повеќе...

Отворен повик за средношколска програма за родово претставување во медиумите

Отворен повик за средношколска програма за родово претставување во медиумите

Дали сакате да научите повеќе за родот, родовото базирано насилство, родовата дисксиминација, ЛГБТ+ дискриминација (дискриминација насочена кон лезбејки, геј мажи, …

Повеќе...

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОГРАМА ЗА ПРАКТИКАНТСКА РАБОТА ЗА МЛАДИ ПРАВНИЦИ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОГРАМА ЗА ПРАКТИКАНТСКА РАБОТА ЗА МЛАДИ ПРАВНИЦИ

Македонско здружение на млади правници (МЗМП), во рамки на проектот “Зајакнување на професионализмот, компетентноста и интегритетот на младите правници во …

Повеќе...

НАГРАДЕН КОНКУРС НА ТЕМА „ДА ЈА ДОЧЕКАМЕ ПРОЛЕТТА ВО ЧИСТО“

НАГРАДЕН КОНКУРС НА ТЕМА „ДА ЈА ДОЧЕКАМЕ ПРОЛЕТТА ВО ЧИСТО“

ЗДРУЖЕНИЕТО „ЗЛАТНО ПЕРО“ ОД БИТОЛА ВО СОРАБОТКА СО ПСУ САБА -Битола организира награден конкурс за најубава песна на тема: „ДА …

Повеќе...

Повик за апликации за волонтер од Мировен корпус / Thirrje për aplikim për vullnetar të Korpusit të Paqes

Повик за апликации за волонтер од Мировен корпус / Thirrje për aplikim për vullnetar të Korpusit të Paqes

Мировен корпус очекува нова група волонтери што треба да почне со работа во училишта, граѓански здруженија, општини и дневни центри …

Повеќе...

Page 2 of 34«12345»102030...Last »