Лидерство, чекор понапред!

Лидерство, чекор понапред!

Лидерство, чекор понапред!

Ова е една уникатна можност за вашиот личен и професионален развој! Одете чекор понапред за да станате одличен лидер, пополнете го формуларот за регистрација, и бидете дел од предавањата од страна на истакнати личности од Соединетите Американски Држави и Велика Британија.

Лидерството е пат по кој не се оди сам, затоа ве повикуваме и вам да станете дел од нашето патување – Придружете ни  се во Скопје, на 20 април 2019 (Сабота), од 11:0016:00.

Формата за регистрација можете да ја пронајдете на следниот линк 

Последен рок на регистрирање: 12 април 2019

 

School of Leadership, Public Speaking and Debate

A: Dervish Cara 5/3, 1200, Tetovë, Maqedoni

T: +389 71 267 888

E: shkolla@pointed-consulting.com / info@pointed-consulting.com

W: www.pointed-consulting.com/apply

f: https://www.facebook.com/LeadershipSchoolMK/

Share this:

Leave a Reply