Конкурси

Повик за асистенти за поддршка на ромската заедница

Повик за асистенти за поддршка на ромската заедница

Фондацијата Отворено општество – Македонија заедно со своите партнери Здружението Центар за образовна поддршка Дендо вас и Фондацијата за образовни …

Повеќе...

Open CALL: Basel Peace and Climate action of European Youth (PACEY) Award

Open CALL: Basel Peace and Climate action of European Youth (PACEY) Award

Youth movements for climate action, peace and nuclear disarmament have sprung up in Europe and around the world in the …

Повеќе...

Повик за учесници на 8-ма Школа против говор на омраза

Повик за учесници на 8-ма Школа против говор на омраза

Центар за интеркултурен дијалог (ЦИД) со задоволство распишува Повик за учесници на 8-мата Школа против говор на омраза, оваа година посветена на борба против …

Повеќе...

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ТЕАТАРСКАТА РАБОТИЛНИЦА „ДАЛИ ТЕАТАРОТ МОЖЕ ДА БИДЕ РЕВОЛУЦИОНЕРЕН?“

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА ТЕАТАРСКАТА РАБОТИЛНИЦА „ДАЛИ ТЕАТАРОТ МОЖЕ ДА БИДЕ РЕВОЛУЦИОНЕРЕН?“

ЛГБТИ Центарот за поддршка, поддружница на Хелсиншкиот Комитет за човекови права на Република Македонија, има чест да ги покани сите …

Повеќе...

Конкурс за фотографии „Не биди егоист, биди екоист“

Конкурс за фотографии „Не биди егоист, биди екоист“

Иницијативата за заштита на животната средина „Екоизам“, од активното членство на „Младите Можат“, објавува конкурс за изложба и избор на …

Повеќе...

Page 1 of 4612345»102030...Last »