Born 2 Run: Македонија – Куманово

Born 2 Run: Македонија – Куманово

Born 2 Run: Македонија – Куманово е третиот од 3 последователни трки планирани да се одржат во североисточна Македонија. Оваа етапа од трките ќе биде во 2 дела, трка од 10КМ и трка од 3КМ. Учеството на истата е 5 Евра / 300 денари доколку се регистрирате порано или 6 Евра/ 350 денари доколку се пријавите на денот на трката. Може да се регистрирате онлајн почнувајќи од 1ви Август на www.project2020cic.uk или www.multikulti.mk. Во цената за регистрација се вклучени чип за мерење на времето, подарок и поддршка за време на трката.

Првиот и вториот дел од последователните трки ќе се одржат во:
  • Липково на 23 септември 2017
  • Старо Нагоричане на 30 септември 2017.
Проектот е поддржан од страна на Мисијата на ОБСЕ во Скопје. Линк до Facebook event за овој настан.

Share this:

Leave a Reply