Настани

Прва национална младинска конференција: „Зошто Закон за млади?“

Прва национална младинска конференција: „Зошто Закон за млади?“

Националниот младински совет на Македонија ве поканува на првата национална младинска конференција „Зошто Закон за млади во Р.М?“, која ќе …

Повеќе...

Gëzuar ditëlindjen/Среќен роденден Крик

Gëzuar ditëlindjen/Среќен роденден Крик

И бевме не толку многу многу мали… Пред 6 години, група на млади ентузијасти се собраа заедно и како дел …

Повеќе...

Конференција: Институција… Како тоа гордо звучи!

Конференција: Институција… Како тоа гордо звучи!

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност има особена чест да Ве покани на годишната конференција под наслов „Институција… …

Повеќе...

ПОВИК за учество на третиот настан за вмрежување на тема „Младинска мобилност“ 20 – 21 декември 2018 година во Битола

ПОВИК за учество на третиот настан за вмрежување на тема „Младинска мобилност“ 20 – 21 декември 2018 година во Битола

Младинскиот културен центар – Битола, во соработка со Фондацијата за претприемачки сервис за млади организира настани за вмрежување наменети за …

Повеќе...

Филмски фестивал – Movies That Matter во Скопје

Филмски фестивал – Movies That Matter во Скопје

Младински образовен форум ве поканува на второто издание на „Movies that matter“, филмски фестивал за документарен филм чија цел е …

Повеќе...

Инфо сесии во Македонија за повик за доделување грантови на РИКО

Инфо сесии во Македонија за повик за доделување грантови на РИКО

Во врска со отворениот повик на РИКО за доделување грантови, во Македонија ќе се одржат информативни сесии во следните градови. …

Повеќе...

Јубилејно издание на инженерскиот натпревар EBEC во организација на БЕСТ – Скопје

Јубилејно издание на инженерскиот натпревар EBEC во организација на БЕСТ – Скопје

Борд на Европски Студенти по Технологија – БЕСТ Скопје ви го најавува десеттото јубилејно издание на најголемиот европски инженерски натпревар …

Повеќе...

Презентација на платформата за младински политики Youth Wiki (ЈутВики)

Презентација на платформата за младински политики Youth Wiki (ЈутВики)

Ни претставува огромно задоволство да ве поканиме на промоцијата на платформата за младински политики Youth Wiki (ЈутВики), која ќе се …

Повеќе...

Трибина: „Човекови права: Право на образование“

Трибина: „Човекови права: Право на образование“

Ве покануваме заеднички да го одбележиме ELSA Day! ELSA Day е настан којшто секоја година се одбележува во секоја ЕЛСА …

Повеќе...

Работилница за студентски права и студентско организирање

Работилница за студентски права и студентско организирање

Здружението на Правници ЛЕГАЛ Тинк во рамки на проектот #СтудентскиАктивизам, поддржан од Фондација Отворено општество – Македонија организира серија работилници …

Повеќе...

Page 1 of 2912345»1020...Last »