Конкурси

Повик за  учество во работилници за креативно изразување

Повик за учество во работилници за креативно изразување

Овие работилници имаат за цел да дадат вовед во одредени вештини за работа со деца со нетипечен развој во делот …

Повеќе...

Конкурс за фотографија на тема родова еднаквост и насилство

Конкурс за фотографија на тема родова еднаквост и насилство

Здружението на граѓани Гласен Текстилец го објавува конкурсот за прибирање на фотографии за фото – инсталација на тема родова еднаквост и насилство. Конкурсот е дел од …

Повеќе...

Youth Activist Forum: Engaging the OSCE to Address Racism and Xenophobia

Youth Activist Forum: Engaging the OSCE to Address Racism and Xenophobia

WHEN: 23 September 2019 (All day) – 25 September 2019 (All day) WHERE: Warsaw ORGANIZED BY: the OSCE Office for …

Повеќе...

Training Course “Variety is the spice of life”

Training Course “Variety is the spice of life”

Project dates: 22nd – 30th of November 2019 Project place: Brussels, Belgium Deadline for applying: 1st of September 2019 ABOUT THE …

Повеќе...

[Повик за учесници] Младински лидерски иницијативи 4

[Повик за учесници] Младински лидерски иницијативи 4

Со околу 60 млади лидери позади нас кои го поминале овој проект и број на успешни иницијативи, и оваа година …

Повеќе...

Training Course “ToTO – Empowering Trainers and Organisers”

Training Course “ToTO – Empowering Trainers and Organisers”

Project dates: 5th – 14th of December 2019 Project place: Brussels, Belgium Deadline for applying: 1st of September 2019 ABOUT THE …

Повеќе...

Seminar “Fa-silly-tators! Exploring humor in non-formal Education and youth projects”

Seminar “Fa-silly-tators! Exploring humor in non-formal Education and youth projects”

Project dates: 24th – 30th of November 2019 Project place: Vienna, Austria Deadline for applying: 10th of September 2019 ABOUT …

Повеќе...

Youth Exchange “The Cake Garden”

Youth Exchange “The Cake Garden”

Project place: Veliki Gaj, Serbia Project dates: 24th – 26th of June 2019 – the APV (only for the group …

Повеќе...

[Повик за средношколци] Програма за кариерно насочување „Кариерен пат: Направи го првиот чекор“

[Повик за средношколци] Програма за кариерно насочување „Кариерен пат: Направи го првиот чекор“

Се уште имате дилеми околу вашата кариера? Младите можат ви нуди можност да ги разрешите овие дилеми и да го …

Повеќе...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА КВИР КАМП 2019

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ НА КВИР КАМП 2019

Оваа година, со финансиска поддршка од Фондацијата Хајнрих Бол, ЛГБТИ Центарот за поддршка  во соработка со Младински образовен форум (МОФ) …

Повеќе...

Page 1 of 2412345»1020...Last »