Author Archive for: ‘SMR’

Долгорочна програма за зајакнување на капацитетите на младинските работници кои работат во организации кои спроведуваат младинска работа

Долгорочна програма за зајакнување на капацитетите на младинските работници кои работат во организации кои спроведуваат младинска работа

Во периодот од април до декември 2018 година, Сојуз за младинска работа (СМР) во соработка со својата организација членка Центар …

Повеќе...

Повик за избор на Генерален секретар на Сојуз за младинска работа

Повик за избор на Генерален секретар на Сојуз за младинска работа

Управниот одбор на Сојузот за младинска работа, во согласност со член 18 од Статутот на Сојуз за младинска работа (СМР) распишува повик …

Повеќе...

Истражување за препознавање на потребата и продобивките од младинската работа во Македонија

Истражување за препознавање на потребата и продобивките од младинската работа во Македонија

Сојузот за младинска работа во соработка и со поддршка од организацијата членка Центар за интеркултурен дијалог од Куманово во партнерство …

Повеќе...

Повик за член на Управен одбор на СМР

Повик за член на Управен одбор на СМР

Во согласност со одлуката донесена од Управниот одбор на Сојуз за младинска работа (СМР), на ден 25.11.2016, Управниот одбор на …

Повеќе...

Сојузот за младинска работа распишува повик за избор на член на Управниот одбор

Сојузот за младинска работа распишува повик за избор на член на Управниот одбор

Во согласност со одлуката донесена од Управниот одбор на Сојуз за младинска работа (СМР), на ден 20.09.2016, Управниот одбор на …

Повеќе...

СМР ОБЈАВУВА ЈАВЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ЧЛЕНОВИ НА РАБОТНА ГРУПА ЗА ПРАВИЛА И ПРОЦЕДУРИ

СМР ОБЈАВУВА ЈАВЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ЧЛЕНОВИ НА РАБОТНА ГРУПА ЗА ПРАВИЛА И ПРОЦЕДУРИ

Сојузот за младинска работа во согласност со потребите за развој на Сојузот објавува ЈАВЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ЧЛЕНОВИ НА …

Повеќе...

СОЈУЗ ЗА МЛАДИНСКА РАБОТА СМР ОБЈАВУВА ЈАВЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ЧЛЕНОВИ НА РАБОТНА ГРУПА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ

СОЈУЗ ЗА МЛАДИНСКА РАБОТА СМР ОБЈАВУВА ЈАВЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ЧЛЕНОВИ НА РАБОТНА ГРУПА ЗА ФИНАНСИРАЊЕ

Сојузот за младинска работа во согласност со потребите за развој на Сојузот објавува:   ЈАВЕН КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ЧЛЕНОВИ НА …

Повеќе...

RYCO дружба на младински работници

RYCO дружба на младински работници

Сојузот за младинска работа СМР ве кани на дружба на младински работници во среда 13.07.2016 со почеток од 20:00 во …

Повеќе...