Author Archive for: ‘RROMA’

Повик за учество на обука во рамките на проектот „YEA – Youth Employment Action“

Повик за учество на обука во рамките на проектот „YEA – Youth Employment Action“

РРОМА објавува повик за учество на меѓународната обука, која што се оддржува во рамките на проектот „YEA – Youth Employment …

Повеќе...

ПОВИК ЗА МЛАДИНСКАТА РАЗМЕНА “Act intercultural 2 ” – Романија

ПОВИК ЗА МЛАДИНСКАТА РАЗМЕНА “Act intercultural 2 ” – Романија

Регионалната Ромска Образовна Младинска Асоцијација објавува повик за учество на младинската размена Act intercultural 2 која што  ќе се оддржува од …

Повеќе...

ПОВИК ЗА МЛАДИНСКАТА РАЗМЕНА “ReCreative use of waste” – Романија

ПОВИК ЗА МЛАДИНСКАТА РАЗМЕНА “ReCreative use of waste” – Романија

  Регионалната Ромска Образовна Младинска Асоцијација објавува повик за учество на младинската размена ReCreative use of waste која што  се оддржува од …

Повеќе...

Национална конференција – Europe my country

Национална конференција – Europe my country

Националната конференција на проектот ‘Europe, my country!’ ќе се одржи на 30.06.2016 во 10 часот во просториите на ЕУ Инфо …

Повеќе...

Инфо ден – „Europe, my country!“

Инфо ден – „Europe, my country!“

Доколку се прашувавте зошто го правиме ГРАЃАНСКОТО ИСТРАЖУВАЊЕ за оцена на работата на нашите ПАРЛАМЕНТАРЦИ, време е да дозаете повеќе! …

Повеќе...

Повик за младинската размена „ZOR ROMANI“ – Барселона

Повик за младинската размена „ZOR ROMANI“ – Барселона

Регионалната Ромска Образовна Младинска Асоцијација објавува повик за учество на младинската размена Zor Romani која што се оддржува од 15 до 20 …

Повеќе...

Повик за младинската размена „Herdelezi stories 2016“, Берлин,Германија

Повик за младинската размена „Herdelezi stories 2016“, Берлин,Германија

Регионалната Ромска Образовна Младинска Асоцијација објавува повик за учество на младинската размена „Herdelezi stories 2016“ која што се оддржува од …

Повеќе...