Author Archive for: ‘mladitemozat’

[Јавна дискусија] – Ќе те пратам кај психологот!

[Јавна дискусија] – Ќе те пратам кај психологот!

➡Кец, неоправдан, расправија? “Оди кај психологот❗” ➡“Викни ги родителите или ќе те пратам кај психологот❗” ➡“Сите предизвици можат да се …

Повеќе...

Конкурс за фотографии „Не биди егоист, биди екоист“

Конкурс за фотографии „Не биди егоист, биди екоист“

Иницијативата за заштита на животната средина „Екоизам“, од активното членство на „Младите Можат“, објавува конкурс за изложба и избор на …

Повеќе...

ИТНО – Повик за учесници на тренинг во Холандија

ИТНО – Повик за учесници на тренинг во Холандија

Бидете дел од тренингот Иклузија и Квалитет во Европски солидарен корпус од 11 до 21 ноември 2019та во Бант,  Холандија. …

Повеќе...

Повик за учесници за работилници за ментално здравје

Повик за учесници за работилници за ментално здравје

Не е секогаш лесно да објасниме како се чувствуваме…Зарем не? Нашите емоции, чувства, погледот кон нештата, па дури и кон самите …

Повеќе...

Повик за ЕСК волонтери во Бугарија

Повик за ЕСК волонтери во Бугарија

Младите можат објавуваат повик за Европски солидарен корпус (ЕСК) волонтери во Велико Тарново, Бугарија. Во последниве години, организацијата домаќин работи …

Повеќе...

Нашата волонтерска приказна | Трибина во Велес

Нашата волонтерска приказна | Трибина во Велес

📣Здосадено ви е од едноличното секојдневие? Во потрага сте по нешто што ќе ви овозможи токму Вие да сте промената …

Повеќе...

[Повик за анкетари] – проект “You(th) can do it better!”

[Повик за анкетари] – проект “You(th) can do it better!”

„Идентификувај → Инспирирај → Делувај“ – пристап кон младинските проблеми по кој Младите можат е позната и на основа на …

Повеќе...

„Не се фолирај, ВОЛОНТИРАЈ!” | Епизода 1

„Не се фолирај, ВОЛОНТИРАЈ!” | Епизода 1

“Не се фолирај, волонтирај!” е иницијатива спроведена од страна на 8 ентузијастични млади, воедно активни членови на Младите Можат, која …

Повеќе...

Повик за волонтери во Полска (Европски солидарен корпус)

Повик за волонтери во Полска (Европски солидарен корпус)

Младите можат спроведуваат повик за волонтери за Европскиот солидарен корпус (порано познато како Европски волонтерски сервис).  Како партнери на Фондацијата …

Повеќе...

GoNuts | Дискусија за ментална култура | 10.04.19, 18:00, Цреша бар

GoNuts | Дискусија за ментална култура | 10.04.19, 18:00, Цреша бар

Сите ние секојдневно се соочуваме со проблеми, предизвици и ситуации кои ни предизвикуваат секакви емоции и мисли. Најчесто тие се …

Повеќе...

Page 1 of 512345»