Author Archive for: ‘Marija Bandulova’

КАРИЕРЕН ФОРУМ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – SPEAK LOUD! Ослободи ја мислата!

КАРИЕРЕН ФОРУМ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – SPEAK LOUD! Ослободи ја мислата!

Пронајдете го одговорот на дилемата, има работа / нема работа. Дали има надеж или сите ќе се иселуваме од Македонија. …

Повеќе...