Author Archive for: ‘КРИК’

Младински излети – КРИКНИК-ПИКНИК

Младински излети – КРИКНИК-ПИКНИК

Центар за младински активизам Крик – Цма Крик организираше младински излети на отворено во периодот на април и мај 2019 …

Повеќе...

Крикник – Пикник

Крикник – Пикник

На 29ти мај 2019 година, се организира петтиот  младински излет со почеток од 13.00 ч. пред Порта Македонија. Младинските излети …

Повеќе...

Call for participants for Training Course- “Dance your Ability”

Call for participants for Training Course- “Dance your Ability”

Project description: Inclusion is a really strong word, with a really valuable aim. That aim is the one of our …

Повеќе...

Крикник – Пикник

Крикник – Пикник

На 22ри мај 2019 година, среда, се организира четвртиот младински излет на Шамак Ливада – Трнодол со почеток од 16.00 …

Повеќе...

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЗА ДОЛГОРОЧНА ПРОГРАМА ЗА МЛАДИНСКИ РАБОТНИЦИ

ПОВИК ЗА УЧЕСНИЦИ ЗА ДОЛГОРОЧНА ПРОГРАМА ЗА МЛАДИНСКИ РАБОТНИЦИ

Во периодот од мај до декември 2019 година во Скопје, Центар за младински активизам КРИК спроведува програма за младински работници …

Повеќе...

Крикник – Пикник

Крикник – Пикник

Цма Крик организира младински излети на отворено во периодот на април и мај 2019 година. На 8ми април, среда, се …

Повеќе...

Call for participants for Youth Exchange- “Common chance”

Call for participants for Youth Exchange- “Common chance”

CYA Krik issues a call for 7 participants and one leader for a youth exchange in Tiszaladány, Hungary. Project description: …

Повеќе...

Дата база со контакт информации од дневни центри, специјални школи и младински организации кои работат во регионите во Македонија

Дата база со контакт информации од дневни центри, специјални школи и младински организации кои работат во регионите во Македонија

Центарот за младински активизам ЦМА Крик во периодот од септември 2018 до јануари 2019 работеше на мапирање за дата база …

Повеќе...

ЧАЈАНКИ (Февруари-Март 2019 год.)

ЧАЈАНКИ (Февруари-Март 2019 год.)

Во периодот од февруари до март 2019 година, Центарот за младински активизам ЦМА Крик имплементираше пет чајанки/забави кои се дел …

Повеќе...

Заинтересирај се и ТИ!

Заинтересирај се и ТИ!

Крик заедно со Сојуз на извидници на Македонија се заинтересирани за млади лица кои се уште позаинтересирани да ни се …

Повеќе...

Page 1 of 1312345»10...Last »