Author Archive for: ‘forumnamladi’

Презентација на дела на современи македонски автори во Сан Себастијан, Шпанија

Презентација на дела на современи македонски автори во Сан Себастијан, Шпанија

Привлечен од богатата домашна литература и љубов кон пишаниот збор Кочо Трајчевски е писател од  Битола и е горд што …

Повеќе...