Author Archive for: ‘Здружение за социјални иновации „АРНО“’

Часови за готвење Слоу Фуд – Час 4

Часови за готвење Слоу Фуд – Час 4

Здружението за социјални иновации „АРНО“ во соработка со здружението „Слоу фуд Водно“ и СУГС „Лазар Танев“ на мениот ви нуди нова тура од 5  часови …

Повеќе...

Гласајте за „Чиста филантропија“ – финалист на Social Impact Award 2016

Гласајте за „Чиста филантропија“ – финалист на Social Impact Award 2016

Драги млади, АРНО и оваа година е финалист на Social Impact Award, со една филантропска идеја. Погледнете го видеото, и ако ви …

Повеќе...

Отворен конкурс за зелени бизнис идеи – можност за финансиска поддршка од 10.000 долари за реализација на зелената идеја

Отворен конкурс за зелени бизнис идеи – можност за финансиска поддршка од 10.000 долари за реализација на зелената идеја

И оваа година, Здружението за социјални иноваци „АРНО“ распишува конкурс за идеи/проекти за зелени бизнис идеи кои промовираат традиционална изработка …

Повеќе...

Часови за готвење – научете да готвите со професионални готвачи

Часови за готвење – научете да готвите со професионални готвачи

  Здраво млади, Во текот на месец мај ќе се одржат 6 (шест) часови за готвење со професионални готвачи. Одлучете …

Повеќе...