Author Archive for: ‘AEGEE-SKOPJE’

Презентација на Летни Универзитети 2017

Презентација на Летни Универзитети 2017

Се уште немате планови за ова лето? Сакате да одите на јазичен курс во Германија, Лас Палмас или можеби Сицилија? …

Повеќе...

Голем хуманитарен концерт на 10 Март во АРМ – апел за помош на самохрана мајка

Голем хуманитарен концерт на 10 Март во АРМ – апел за помош на самохрана мајка

Под мотото „Подај рака – спаси некого од мака“ на 10 март 2017 година во Домот на АРМ во Скопје …

Повеќе...

Предновогодишна хуманитарна забава на АЕГЕЕ-Скопје 24.12.2016

Предновогодишна хуманитарна забава на АЕГЕЕ-Скопје 24.12.2016

Ве очекуваме во сабота (24.12.2016) на предновогодишната хуманитарна забава со почеток во 21:00 часот во Крем Кафе (спроти Skopje City …

Повеќе...

Мотивациски викенд со АЕГЕЕ-Скопје (7-9 Октомври 2016)

Мотивациски викенд со АЕГЕЕ-Скопје (7-9 Октомври 2016)

Драги студенти, АЕГЕЕ-Скопјe и оваа година повторно организира за Вас незаборавен Мотивациски викенд. Локација: Планинарски дом ,,Вртешка’’, Штип Датум: 07.10.2016 …

Повеќе...

Мотивациски Викенд со АЕГЕЕ-Скопје

Мотивациски Викенд со АЕГЕЕ-Скопје

Драги идни потенцијални членови на АЕГЕЕ-Скопје, со огромно задоволство Ве покануваме на Мотивацискиот викенд кој ќе се одржи во планинарскиот …

Повеќе...

Презентација на Летни универзитети АЕГЕЕ 2016

Презентација на Летни универзитети АЕГЕЕ 2016

Се уште немате планови за ова лето? Сакате да одите на јазичен курс во Барселона, Лас Палмас или можеби Сицилија? …

Повеќе...

Летни Универзитети АЕГЕЕ Скопје

Летни Универзитети АЕГЕЕ Скопје

Се уште немате планови за ова лето? Сакате да одите на јазичен курс во Барселона, Лас Палмас или можеби Сицилија? …

Повеќе...

Европски настан Пролетна АГОРА, АЕГЕЕ-Бергамо , Италија

Европски настан Пролетна АГОРА, АЕГЕЕ-Бергамо , Италија

АЕГЕЕ-Скопје Ве поканува да аплицирате за пролетната АГОРА која оваа година ќе се одржи во Бергамо во периодот од 18 …

Повеќе...