Monthly Archive for: ‘1 month ago’

Јавен повик за кандидати за членови на Управниот одбор на Здружението Млади Европски Федералисти – Македонија (ЏЕФ Македонија)

Јавен повик за кандидати за членови на Управниот одбор на Здружението Млади Европски Федералисти – Македонија (ЏЕФ Македонија)

Врз основа на член 34 од Статутот на Здружението Млади Европски Федералисти – Македонија и член 11 од Правилникот за …

Повеќе...

Јавен повик за кандидати за претседател/ка на Здружението Млади Европски Федералисти – Македонија (ЏЕФ Македонија)

Јавен повик за кандидати за претседател/ка на Здружението Млади Европски Федералисти – Македонија (ЏЕФ Македонија)

Врз основа на член 34 од Статутот на Здружението Млади Европски Федералисти Македонија и член 11 од Правилникот за мандатни …

Повеќе...

Call for participants to a Youth Camp, 04-09 October 2019, Scout Center Ohrid

Call for participants to a Youth Camp, 04-09 October 2019, Scout Center Ohrid

Title of the project: Combating social exclusion of young people Leading organization: CYA KRIK, Skopje Project partners: Youth Center Perspektiva …

Повеќе...

Повик за ЕСК волонтери во Бугарија

Повик за ЕСК волонтери во Бугарија

Младите можат објавуваат повик за Европски солидарен корпус (ЕСК) волонтери во Велико Тарново, Бугарија. Во последниве години, организацијата домаќин работи …

Повеќе...

[ПОВИК ЗА ЕКСПЕРТИ] Изработка на комуникациска стратерија

[ПОВИК ЗА ЕКСПЕРТИ] Изработка на комуникациска стратерија

ВОВЕД Здружението Лидери за едукација, активизам и развој во периодот од 01.06.2019 до 31.11.2019 година го спроведува проектот „ПОДОБРУВАЊЕ НА …

Повеќе...

Call for participants for a Workshop – Mentoring for employment: (how) does it work?

Call for participants for a Workshop – Mentoring for employment: (how) does it work?

Center for youth activism CYA Krik in partnership with Volontary Center Istria from Croatia and Zavod BOB from Slovenia organize …

Повеќе...

Call for participants for a Workshop – Mentoring for employment: (how) does it work?

Call for participants for a Workshop – Mentoring for employment: (how) does it work?

Center for youth activism CYA Krik in partnership with Volontary Center Istria from Croatia and Zavod BOB from Slovenia organize …

Повеќе...

Call for participants for Workshop –

Call for participants for Workshop –

Center for youth activism CYA Krik in partnership with Volontary Center Istria from Croatia and Zavod BOB from Slovenia organize …

Повеќе...

Final conference – PYLE project KA2

Final conference – PYLE project KA2

Center for youth activism CYA Krik in partnership with Voluntary Centре Istrиa from Croatia and Zavod Bob from Slovenia are …

Повеќе...

Call for participants – Youth Exchange “Youth is Tolerance”

Call for participants – Youth Exchange “Youth is Tolerance”

CYA Krik issues a call for 6 participants and one group leader for a youth exchange in Vidin, Bulgaria. Aim …

Повеќе...

Page 1 of 212»