Monthly Archive for: ‘8 months ago’

Настани по повод 8 Април – Меѓународен ден на Ромите

Настани по повод 8 Април – Меѓународен ден на Ромите

Здружението на граѓани „Ромаверзитас“ со чест и задоволство Ве поканува на настаните кои ќе се организираат по повод 8 Април …

Повеќе...

Работилница: Подобрување на комуникациски вештини при работа со лица со попречености

Работилница: Подобрување на комуникациски вештини при работа со лица со попречености

Оваа работилница е дел од “Enable THISability” и има за цел зајакнување на вештини при комуникација и работа со лица …

Повеќе...

Часови за готвење слоу фуд: „Риби од нашите води“

Часови за готвење слоу фуд: „Риби од нашите води“

Здружението за социјални иновации „АРНО“ во соработка со здружението „Слоу фуд Водно“ и СУГС „Лазар Танев“ на мениот ви нуди нова тура од 5  часови …

Повеќе...

#Perspectives2030 Youth Fostering Security across the OSCE area

#Perspectives2030 Youth Fostering Security across the OSCE area

We are pleased to share with you the call for applications (including Terms of Reference) for Core Group Experts within …

Повеќе...

ARTIVISM – Call for Applications

ARTIVISM – Call for Applications

Dear young people of Kichevo, Do you love art and painting? Do you want to change your routine by being …

Повеќе...

Курс за графички дизајн

Курс за графички дизајн

Почитувани идни дизајнери! Овој бесплатен курс за почетници во областа на графичкиот дизајн и употребата на истиот ќе ви помогне …

Повеќе...

Чајанка во Центар Бар

Чајанка во Центар Бар

Центарот за младински активизам ЦМА Крик со големо задоволство Ве поканува на чајанка во четврток, (21.03.2019) во Центар Бар! Повелете …

Повеќе...

Работилница: Трипати кажи Р за Редуцирање, Реупотреба и Рециклирање!

Работилница: Трипати кажи Р за Редуцирање, Реупотреба и Рециклирање!

Креативна работилница во која ќе зборуваме за еден поинаков пристап кон развивање на еколошката свест. Работилницата ќе се одржи во …

Повеќе...

Call for participants for the English Club at Krik ENGLISH 101

Call for participants for the English Club at Krik ENGLISH 101

Крик со задоволство го објавува формирањето на својот прв англиски клуб кој ќе се спроведува во периодот пролет и лето …

Повеќе...

Call for participants for a Training Course on “Developing Participatory Based Projects”

Call for participants for a Training Course on “Developing Participatory Based Projects”

Project place: Skopje, Macedonia Project dates: 14th – 20th April Application deadline: 30th of March ABOUT THE TRAINING COURSE This …

Повеќе...

Page 1 of 3123»