Monthly Archive for: ‘7 months ago’

Отворен повик за средношколска програма за родово претставување во медиумите

Отворен повик за средношколска програма за родово претставување во медиумите

Дали сакате да научите повеќе за родот, родовото базирано насилство, родовата дисксиминација, ЛГБТ+ дискриминација (дискриминација насочена кон лезбејки, геј мажи, …

Повеќе...

F#CK CANCER PARTY!

F#CK CANCER PARTY!

Здраво дечки Ние сме Сано, невладина организација на родители и пријатели на деца кои се излечиле или мометално се лечат …

Повеќе...

Повик за ЕВС – “Open new gates” во Турција

Повик за ЕВС – “Open new gates” во Турција

Повик за ЕВС волонтер за краткорочен проект за 2 месеци во Турција Што: Европски волонтерски сервис Кога: 04.04.2019-03.06.2019 Каде: Мерсин, …

Повеќе...

Повик за ЕВС волонтер за краткорочен проект за 2 месеци во Словенија

Повик за ЕВС волонтер за краткорочен проект за 2 месеци во Словенија

Еразмус + интернационални волонтерски активности во Завод Манипура, Словенија Што: Европски волонтерски сервис Кога: 01.05.2019-30.06.2019 Каде: Словенија Патни трошоци: до …

Повеќе...

Call for leader for APV and youth exchange- “Be the change”

Call for leader for APV and youth exchange- “Be the change”

OBJECTIVES: Be the change is a Youth Exchange project. With this project, we want to address the need for an …

Повеќе...

Call for participants for a Training course “From Inside Out”, Latvia

Call for participants for a Training course “From Inside Out”, Latvia

CYA Krik issues a call for a training course in Latvia. What: Training course “From Inside Out” When: JUN 1 – 11′ …

Повеќе...

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОГРАМА ЗА ПРАКТИКАНТСКА РАБОТА ЗА МЛАДИ ПРАВНИЦИ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВА ЗА УЧЕСТВО ВО ПРОГРАМА ЗА ПРАКТИКАНТСКА РАБОТА ЗА МЛАДИ ПРАВНИЦИ

Македонско здружение на млади правници (МЗМП), во рамки на проектот “Зајакнување на професионализмот, компетентноста и интегритетот на младите правници во …

Повеќе...

НАГРАДЕН КОНКУРС НА ТЕМА „ДА ЈА ДОЧЕКАМЕ ПРОЛЕТТА ВО ЧИСТО“

НАГРАДЕН КОНКУРС НА ТЕМА „ДА ЈА ДОЧЕКАМЕ ПРОЛЕТТА ВО ЧИСТО“

ЗДРУЖЕНИЕТО „ЗЛАТНО ПЕРО“ ОД БИТОЛА ВО СОРАБОТКА СО ПСУ САБА -Битола организира награден конкурс за најубава песна на тема: „ДА …

Повеќе...

Повик за апликации за волонтер од Мировен корпус / Thirrje për aplikim për vullnetar të Korpusit të Paqes

Повик за апликации за волонтер од Мировен корпус / Thirrje për aplikim për vullnetar të Korpusit të Paqes

Мировен корпус очекува нова група волонтери што треба да почне со работа во училишта, граѓански здруженија, општини и дневни центри …

Повеќе...

Повик за ЏЕФ Клуб

Повик за ЏЕФ Клуб

Сметаш дека политиката е многу повеќе од политичка партија? Не се срамиш гласно да го кажеш твојот политички став! Имаш …

Повеќе...

Page 1 of 3123»