Monthly Archive for: ‘8 months ago’

Owlypia – Local Competition [International Competition Opportunity for Students]

Owlypia – Local Competition [International Competition Opportunity for Students]

Owlypia is an international platform for students aged 11-14 and 15-18. We aim to inspire intellectual curiosity and develop academic …

Повеќе...

Повик за Медиа/Арт клуб – Скопје

Повик за Медиа/Арт клуб – Скопје

Повик за нови членови на Медиа/Арт клубовите на МОФ Креативен/на си и сакаш активно да и помогнеш на локалната заедница? …

Повеќе...

Конкурс за есеј – Слобода на медиуми

Конкурс за есеј – Слобода на медиуми

Младински образовен форум и Радио МОФ во рамки на кампањата #СедмаСила како дел од „Проектот за младинско изразување“ поддржан од …

Повеќе...

Стани активен член во Младите можат оваа година!

Стани активен член во Младите можат оваа година!

Охрабри ➡ Идентификувај ➡ Делувај – Пристап карактеристичен за работата на Младите можат, применет во многу проекти и програми, а од 2018 г. и во функционирањето …

Повеќе...

„Д Фестивал“ бара волонтери

„Д Фестивал“ бара волонтери

„Дали знаеш дека најдобрата летна школа е да волонтираш на Д Фестивал? Ушите ти зујат од што си имаш енергија? Чувствуваш …

Повеќе...

Call for participants for youth exchange in Perugia, Italy

Call for participants for youth exchange in Perugia, Italy

CYA Krik issues a call for 2 group leaders + 6 participants (of which 3 should be visually impaired) for …

Повеќе...

[ВКЛУЧИ СЕ ЗА ПРОМЕНА!] Повик за ментори

[ВКЛУЧИ СЕ ЗА ПРОМЕНА!] Повик за ментори

Во рамки на проектот „Вклучи се за промена!“ отвораме повик за ментори кои ќе нудат помош и поддршка на тимови …

Повеќе...

[Повик за учесници] Тренинг: Младите против говорот на омраза

[Повик за учесници] Тренинг: Младите против говорот на омраза

Здружението АЈНШТАЈН, во рамки на проектот “Младите против говорот на омраза” финансиски поддржан од Агенција за млади и спорт, објавува …

Повеќе...

[Повик за средни училишта] Вклучи се за промена!

[Повик за средни училишта] Вклучи се за промена!

Во рамки на проектот „Вклучи се за промена!“ отвораме повик за учество на тимови од средните училишта од Скопје кои …

Повеќе...

Young Professionals Speed Networking

Young Professionals Speed Networking

По четири забавни, неформални настани, младите професионалци на AmCham ќе се забавуваат и за време на зимските денови. Продолжувајќи го …

Повеќе...

Page 1 of 3123»