Monthly Archive for: ‘10 months ago’

Презентација на платформата за младински политики Youth Wiki (ЈутВики)

Презентација на платформата за младински политики Youth Wiki (ЈутВики)

Ни претставува огромно задоволство да ве поканиме на промоцијата на платформата за младински политики Youth Wiki (ЈутВики), која ќе се …

Повеќе...

Call for EVS volunteers in Slovakia

Call for EVS volunteers in Slovakia

YMCA Nesvady, Slovakia is looking for EVS volunteers! From: Germany, Czech republic, Romania, Macedonia, Belarus. When: December 2018 – October …

Повеќе...

Продоложување на Повикот за работна позиција Финансиски и административен асистент во НМСМ

Продоложување на Повикот за работна позиција Финансиски и административен асистент во НМСМ

Националниот младински совет на Македонија (НМСМ) има потреба од Финансиски и административен асистент/ка за ефикасно и ефективно имплементирање на активностите …

Повеќе...

Трибина: „Човекови права: Право на образование“

Трибина: „Човекови права: Право на образование“

Ве покануваме заеднички да го одбележиме ELSA Day! ELSA Day е настан којшто секоја година се одбележува во секоја ЕЛСА …

Повеќе...

Работилница за студентски права и студентско организирање

Работилница за студентски права и студентско организирање

Здружението на Правници ЛЕГАЛ Тинк во рамки на проектот #СтудентскиАктивизам, поддржан од Фондација Отворено општество – Македонија организира серија работилници …

Повеќе...

Регионална консултативна средба за Национални стандарди за квалитет и Национално портфолио за младинска работа

Регионална консултативна средба за Национални стандарди за квалитет и Национално портфолио за младинска работа

26 ноември 2018, 11:45 часот, Ресурсен центар – Штип. Сојузот за младинска работа (СМР) ги повикува сите заинтересирани млади, младински …

Повеќе...

Истражување за дискриминација на работно место

Истражување за дискриминација на работно место

Прибирањето на податоци во рамки на истражувањето за дискриминација на работните места е се уште во тек, а ни требаат …

Повеќе...

Повик за пријавување учесници на обука на тема: Застапување во ЕУ, односи со јавност и комуникација

Повик за пријавување учесници на обука на тема: Застапување во ЕУ, односи со јавност и комуникација

Реактор – Истражување во акција и Фондацијата Жена за жена објавуваат повик за учесници на тродневна обука на тема: Застапување во …

Повеќе...

Конференција: “Инклузивни методи во образованието”

Конференција: “Инклузивни методи во образованието”

Во име на Центар за интеркултурен дијалог чест ни е да Ве поканиме на Конференцијата “Инклузивни методи во образованието”. Конференцијата …

Повеќе...

Мотивациски викенд 5

Мотивациски викенд 5

Спремни за овогодинешната доза на мотивација Со огромна чест и задоволство ги покануваме сите млади (15 – 29 г.) на Мотивациски …

Повеќе...

Page 1 of 3123»