Monthly Archive for: ‘11 months ago’

Повик за учество во фокус група

Повик за учество во фокус група

Како да го подобриме пристапот на младите кон граѓанското образование? Ако имате 15 – 29 години и знаете што се …

Повеќе...

Изложба: ‘Beyond the Dispute’

Изложба: ‘Beyond the Dispute’

‘Beyond the Dispute‘ ве поканува на изложба на фото-приказни која ќе се одржи во вторник на 30-ти Октомври од 18:00 во просториите …

Повеќе...

Конференција: „Младите во синдикатите“

Конференција: „Младите во синдикатите“

Секцијата на млади на Сојузот на синдикатите на Македонија, во соработка со Фондацијата Фридрих Еберт, канцеларија Скопје, организира Конференција на …

Повеќе...

Повик за членови на Управен одбор на Младите можат

Повик за членови на Управен одбор на Младите можат

Младите можат распишува повик за членови на Управен одбор на Младите можат, управно тело на организацијата. Управниот одбор на Младите …

Повеќе...

ВТОРА ЕДУКАТИВНА СРЕДБА – „ЗОШТО ЗАКОН ЗА МЛАДИ ВО Р.М.?“

ВТОРА ЕДУКАТИВНА СРЕДБА – „ЗОШТО ЗАКОН ЗА МЛАДИ ВО Р.М.?“

Повик за учесници! Втора едукативна средба отворена за сите млади од 15 до 29 години од Скопски регион! За да …

Повеќе...

Community Solutions Program

Community Solutions Program

ABOUT THE COMMUNITY SOLUTIONS PROGRAM The Community Solutions Program (CSP), sponsored by the U.S. Department of State’s Bureau of Educational …

Повеќе...

Мобилност на младински работници во Естонија

Мобилност на младински работници во Естонија

Проектни датуми: 01.02.2019 – 30.11.2019 (10 месеци)  Место: Талин, Естонија  Рок за аплицирање: ИТНО! ЗА ПРОЕКТОТ: Главна цел на овој …

Повеќе...

Повик за учество на настани за вмрежување помеѓу граѓански организации и креаторите на политики поврзани со младите

Повик за учество на настани за вмрежување помеѓу граѓански организации и креаторите на политики поврзани со младите

Младинскиот културен центар – Битола во соработка со Фондација за Претприемачки сервис за млади објавува: Повик за учество на настани …

Повеќе...

Повик за анкетари [проект Младински локални иницијативи]

Повик за анкетари [проект Младински локални иницијативи]

„Идентификувај → Инспирирај → Делувај“ – пристап кон младинските проблеми по кој Младите можат е позната и на основа на …

Повеќе...

Социјална промена: потенцијални пристапи

Социјална промена: потенцијални пристапи

Young Friends of the Earth Macedonia започнува! Ве покануваме на нашата прва работилницата која е инспирирана од идејата за поттикнување …

Повеќе...

Page 1 of 212»