Monthly Archive for: ‘1 year ago’

Запознај го УКИМ

Запознај го УКИМ

Матуранти, се уште немате донесено одлука каде ќе го продолжите своето Високо образование, или можеби се мислите помеѓу неколку факултети? …

Повеќе...

[OPEN CALL] BRAIN DRAIN REGIONAL HACKATHON AND CONFERENCE

[OPEN CALL] BRAIN DRAIN REGIONAL HACKATHON AND CONFERENCE

BRAIN DRAIN REGIONAL HACKATHON AND CONFERENCE Ohrid 11th – 13th May 2018 Skopje, 14th May 2018 OPEN CALL FOR APPLICATIONS To all those …

Повеќе...

Oтворен повик за апликации за волонтер од Мировен корпус

Oтворен повик за апликации за волонтер од Мировен корпус

Мировен корпус има отворен повик за апликации за волонтер за 2018 година. Во текот на оваа година, очекуваме нова група …

Повеќе...

ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС ЗА ЧЛЕНСТВО ВО БАЗАТА НА ОБУЧУВАЧИ НА  НАЦИОНАЛНИОТ МЛАДИНСКИ СОВЕТ НА МАKЕДОНИЈА

ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ НА ИНТЕРЕС ЗА ЧЛЕНСТВО ВО БАЗАТА НА ОБУЧУВАЧИ НА НАЦИОНАЛНИОТ МЛАДИНСКИ СОВЕТ НА МАKЕДОНИЈА

Заради истекување на мандатот на постојните членови на Базата на обучувачи, а согласно со Правилата и насоките за работа на …

Повеќе...

Работилници во рамки на проектот „Претприемачко знаење за млади“

Работилници во рамки на проектот „Претприемачко знаење за млади“

Во рамки на проектот „Претприемачко учење за млади“ во кој ЦЕФЕ Македонија е партнер заедно со „Sprijin si Dezvoltare“ од …

Повеќе...

Хакирај-Превенирај! – Конкурс за теми од областа на менталното здравје

Хакирај-Превенирај! – Конкурс за теми од областа на менталното здравје

Дали често размислувате за општествените проблеми и табу теми? Се доживувате како експресивна личност со многу идеи? Би сакале да …

Повеќе...

Organisational Development Program for Youth Organisations

Organisational Development Program for Youth Organisations

Ever wanted to involve your organisation in an assessment and development program but never had the time or resources? Now …

Повеќе...

“Cair Youth Ambassadors of Peace” – call for participants

“Cair Youth Ambassadors of Peace” – call for participants

The project “Cair Youth Ambassadors of Peace” supported by USAID’s Civic Engagement Project as part of the LEAD MK Fellowship …

Повеќе...

Национална работилница за генерирање на социјални и иновативни идеи- Скопје

Национална работилница за генерирање на социјални и иновативни идеи- Скопје

Почитувани, Ве покануваме да се вклучите во Националната работилница за генерирање на социјални и иновативни идеи која ќе се реализира …

Повеќе...

ПОВИК ЗА ПРАКТИКАНТ ВО LEAD

ПОВИК ЗА ПРАКТИКАНТ ВО LEAD

LEAD објавува повик за 3 месечна практикантска работа, почнувајќи од месец април 2018 година. Во потрага сме по млад човек кој: …

Повеќе...

Page 1 of 3123»