Monthly Archive for: ‘10 months ago’

ВТОР ПОВИК За доделување грантови во рамките нa ИПА 2 механизам за граѓанските организации (IPA2CSO) Референтен број IPA2/GS-02

ВТОР ПОВИК За доделување грантови во рамките нa ИПА 2 механизам за граѓанските организации (IPA2CSO) Референтен број IPA2/GS-02

Овој повик за поднесување предлог проекти е наменет за обезбедување поддршка на мали (грасрутс) организации, кои работат на локално ниво …

Повеќе...

Повик за волонтери од Истражувачки филмски фестивал Скопје

Повик за волонтери од Истражувачки филмски фестивал Скопје

Платформата за истражувачко новинарство и анализи ПИНА како дел од своите активности го организира првиот Истражувачки филмски фестивал Скопје / …

Повеќе...

Повик за учесници на работилници на Истражувачки филмски фестивал Скопје

Повик за учесници на работилници на Истражувачки филмски фестивал Скопје

Платформата за истражувачко новинарство и анализи ПИНА како дел од своите активности го организира првиот Истражувачки филмски фестивал Скопје / …

Повеќе...

Консултации за ново студентско организирање – Штип

Консултации за ново студентско организирање – Штип

Студенти, Со задоволство ве покануваме на првата јавна консултација за ново студентско организирање која ќе се одржи во Штип на …

Повеќе...

Повик за 2 дефектолози за тренинг во Врњачка Бања, 1-8 декември 2017

Повик за 2 дефектолози за тренинг во Врњачка Бања, 1-8 декември 2017

Организатор: People to People Serbia – – е младинска асоцијација отворена за сите млади луѓе без разлика на нивната економска, …

Повеќе...

Обука за обучувачи на тема инклузија и прифаќање на различностите во нашите општества

Обука за обучувачи на тема инклузија и прифаќање на различностите во нашите општества

Центар за интеркултурен дијалог објавува повик за учесници на обука за обучувачи на тема инклузија и прифаќање на различностите во …

Повеќе...

Обука за обучувачи “Образование за глобална одговорност”

Обука за обучувачи “Образование за глобална одговорност”

Од 22-ри до 29-ми ноември во Брестник (во близина на Пловдив), Бугарија ќе се одржи обука за обучувачи на тема …

Повеќе...

МЕНТОРСКА ПОМОШ ЗА МЛАДИ НЕВРАБОТЕНИ ЛИЦА

МЕНТОРСКА ПОМОШ ЗА МЛАДИ НЕВРАБОТЕНИ ЛИЦА

UNDP и Агенцијата за вработување на Р. Македонија со поддршка на Националниот младински совет на Македонија  го имплементираат  проектот чија цел е да им …

Повеќе...

Отворен повик за апликации од Светски обединети колеџи

Отворен повик за апликации од Светски обединети колеџи

Моментално си во втора или трета година средно образование? И сакаш да поминеш две незаборавни години на еден од 17-те …

Повеќе...

Повик за грантови – Регионална канцеларија за младинска соработкa

Повик за грантови – Регионална канцеларија за младинска соработкa

Регионалната канцеларија за младинска соработка (RYCO) го отвора првиот повик за поддршка на младински организации и иницијативи на Западен Балкан. …

Повеќе...

Page 1 of 212»