Monthly Archive for: ‘2 years ago’

YMLP и GLOW кампови за млади во Крушево

YMLP и GLOW кампови за млади во Крушево

Кампот GLOW за девојчиња ќе се одржи од 22 до 29 јули, 2017 во Шула Мина во Крушево. YMLP кампот …

Повеќе...

LEAP Summit: тридневна меѓународна конференција за дигитален маркетинг, модерна технологија и IT и претприемништво

LEAP Summit: тридневна меѓународна конференција за дигитален маркетинг, модерна технологија и IT и претприемништво

LEAP Summit е тридневна меѓународна конференција со фокус на теми поврзани со дигитален маркетинг, модерна технологија и IT и претприемништво. …

Повеќе...

50 работни позиции, 20 компании и 7 говорници на CareerLaunch – саем за кариера

50 работни позиции, 20 компании и 7 говорници на CareerLaunch – саем за кариера

50 работни позиции, 7 говорници и 20 компании кои ќе те натераат да започнеш нова кариера. 👩‍🚀 👔 CareerLaunch е …

Повеќе...

ПОВИК ЗА ТРОЈЦА УЧЕСНИЦИ НА ТРЕНИНГ КУРС ’’INCLUSION WORKERS’’, 10 – 20 ЈУНИ, 2017, МАРАБУ КАМП, МИЛКОВЕНИ, РОМАНИЈА

ПОВИК ЗА ТРОЈЦА УЧЕСНИЦИ НА ТРЕНИНГ КУРС ’’INCLUSION WORKERS’’, 10 – 20 ЈУНИ, 2017, МАРАБУ КАМП, МИЛКОВЕНИ, РОМАНИЈА

ЦМА КРИК објавува повик за три учесници KA1,Youth mobility, A1, training course Кога: 10 – 20 јуни, 2017 Организација – …

Повеќе...

[LEAD] Crowdfunding работилница на Станица Студентска 5.0

[LEAD] Crowdfunding работилница на Станица Студентска 5.0

Crowdfunding работилница 25 април 2017 Станица Студентска 5.0 13:00–17:00 часот Public Room Сакаш да дознаеш повеќе за една од најбрзо …

Повеќе...

ALDA Vacancies

ALDA Vacancies

Job positions Communication Officer for the project “CSOs making local democracy work” ALDA is recruiting a Communication Officer in Skopje, …

Повеќе...

Станица: Студентска 5.0

Станица: Студентска 5.0

Со задоволство ве покануваме на петтото издание на Станица: Студентска 5.0, настан посветен на промоција на работата на студентските и …

Повеќе...

Форум театар – Мрдни со прст

Форум театар – Мрдни со прст

СВТ Алумни Македонија ги поканува младите од Кочани на Форум Театар 26ти април од 18часот Мултикултурен центар Кочани да бидат …

Повеќе...

Ftesë për evenimentin final/Покана за финален настан “We can do it”

Ftesë për evenimentin final/Покана за финален настан “We can do it”

Ftesë për evenimentin final/Покана за финален настан “We can do it” Qendra për Aktivitete Rinore “KRIK “ në partneritet me …

Повеќе...

Page 1 of 3123»